Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKE Lise Mezunu 242 Kamu Personeli Alıyor

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürlüğü, İş-kur aracılığıyla yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda 242 kamu personeli alacağını duyurdu.

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), İş-kur resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak farklı il ve pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 242 kamu personeli alacağını duyurdu. İlana başvurular İş-kur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

/ Elektrik Teknisyeni, Kaynak Teknisyeni, Kimya Teknisyeni, Diğer Makine Teknisyenleri, Şoför, Tornacı, Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni/Elektrik Teknisyeni, Bilgisayarlı Makine İmalatı Teknisyeni, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni, Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü), Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, Klima Sistemleri Teknisyeni, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Metal Teknolojisi Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı

Genel Başvuru Şartları:

/ Lise ve dengi okul mezunu olmak

/ KPSSP-94 puan türünden en az 60 almış olmak

/ Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

/ Başvuru yapılacak pozisyonlara göre istenen özel şartlara haiz olmak

Başvuru Süreci:

* MKEK kamu personeli alım ilanına başvurular 12 Temmuz- 21 Temmuz 2017tarihleri arasında İşkur resmi sitesinden online olarak ya da İşkur İl/İlçe Müdürlüklerinden şahsen yapılacak.